ARABESQUE

ARABESQUE Arabesque

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 117 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Arabesque. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2022 om 23:14 De smaak viel helaas tegen. Kip was van gisteren. Alles was doorgelekt zeer slecht ingepakt.
1 apr 2022 om 10:10 Echt fantastisch eten en zeer lekker kapsalon! Wij bestellen zeker terug, Dikke duim
9 mrt 2022 om 20:30 Alles was top!
27 feb 2022 om 19:08 Eten is altijd lekker maar deze keer minder eten gekregen dan we gewend zijn
20 feb 2022 om 11:20 Eten was lekker maar duurde te lang.
19 feb 2022 om 18:19 Puree was denk ik al een paar dagen oud en niet warm. Ik kwam daar aan, en ze moesten het eten nog maken. Jammer. Eerste keer en laatste keer.
16 feb 2022 om 20:21 Jammer dat takeaway er 1u50 over gedaan heeft om een order bestelt om 18u te bezorgen om 19u50. De pittaschotel was wel heel lekker. Zeer lekker pittavlees, perfect gebakken frietjes, lekker verse salademix en verzorgd en met liefde gemaakt. Top!
15 feb 2022 om 19:19 Lekkerste snack van deurne!!!
13 feb 2022 om 17:28 Echt Fantastisch lekker eten! Ik bestel zeker terug. Zeker een aanrader, smakkelijk!
31 jan 2022 om 8:04 Lekker maar weer koud aangekomen. Spijtig want zou perfect geweest zijn als t warm was.
26 jan 2022 om 15:18 Waaaw heel lekker kapsalon ik ooit beb veproevd ! Op tijd en nog warm. Als eten koud komt misschien de bezorger niet op tijd komt.
24 jan 2022 om 20:46 Nog nooit zo lang moeten wachten , 90 min werden er 150. Eten koud. Nooit meer !